Πώς να πάρετε μια πιστωτική κάρτα χωρίς χρέωση μεταφοράς υπολοίπου

5/5 - (10 votes)

Πώς να πάρετε μια πιστωτική κάρτα χωρίς χρέωση μεταφοράς υπολοίπου

Αν αναζητάτε μια πιστωτική κάρτα που να σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα υπόλοιπο χωρίς να χρεωθείτε, υπάρχουν λίγες επιλογές. Ωστόσο, αν ψάχνετε καλά, μπορείτε να βρείτε μια πιστωτική κάρτα που να σας επιτρέπει να μεταφέρετε το υπόλοιπό σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Η πρώτη σας επιλογή είναι να αναζητήσετε πιστωτικές κάρτες με επιβράβευση για μεταφορές υπολοίπου. Αυτές οι κάρτες σας προσφέρουν μια ελκυστική επιβράβευση, όπως μετρητά ή αεροπορικά μίλια, αν μεταφέρετε το υπόλοιπό σας στην κάρτα τους. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς οι επιβραβεύσεις αυτές μπορεί να μην αξίζουν τον κόπο αν η κάρτα έχει υψηλά επιτόκια ή άλλες χρεώσεις.

Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσετε πιστωτικές κάρτες με εισαγωγικά επιτόκια για μεταφορές υπολοίπου. Αυτές οι κάρτες σας προσφέρουν μια περίοδο με ελάχιστο ή μηδενικό επιτόκιο για τη μεταφορά υπολοίπου σας. Καθώς αυτά τα επιτόκια συνήθως διαρκούν μόνο για μερικούς μήνες, είναι σημαντικό να πληρώνετε το υπόλοιπό σας πριν αυτό αυξηθεί.

Τέλος, ανάλογα με τις ανάγκες σ

Δωρεάν πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου: Οδηγός

Οι πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου είναι μια εξαιρετική λύση για τους καταναλωτές που έχουν υψηλά υπολείμματα στις πιστωτικές κάρτες τους. Με αυτές τις κάρτες, μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο σε μια κάρτα με χαμηλότερο επιτόκιο, εξοικονομώντας έτσι χρήματα στο τέλος της ημέρας.

Όταν επιλέγετε μια πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου, είναι σημαντικό να εξετάσετε μερικά βασικά πράγματα. Καταρχάς, πρέπει να ελέγξετε το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου. Διαφορετικές κάρτες προσφέρουν διαφορετικά επιτόκια, και συχνά αυτά τα επιτόκια είναι προσφορικά για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου είναι χαμηλό και ότι η περίοδος της προσφοράς είναι αρκετή για να μεταφέρετε το υπόλοιπο σας.

Δεύτερον, θα πρέπει να ελέγξετε το αποτέλεσμα των τελών μεταφοράς υπολοίπου. Κάθε φορά που μεταφέρετε χρήματα σε μια νέα κάρτα, θα πληρώσετε ένα τέλος μεταφοράς υπολοίπου. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό το τέλος είναι λογικό και ότι δεν θα αναιρέσει τα οφέλη της μεταφοράς υπολοίπου.

Τρίτον, θα πρέπει να εξετάσετε το επιτόκιο αγορών και το επ

Πώς να αποφύγετε τη χρέωση μεταφοράς υπολοίπου στην πιστωτική σας κάρτα

Η μεταφορά υπολοίπου στην πιστωτική κάρτα μπορεί να είναι ένα βολικό εργαλείο για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Ωστόσο, αυτή η επιλογή μπορεί να συνοδεύεται από υψηλά ποσοστά επιτοκίων και χρεώσεις μεταφοράς υπολοίπου. Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε να οφείλετε περισσότερα χρήματα από ό, τι σκοπεύατε. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε τη χρέωση μεταφοράς υπολοίπου στην πιστωτική σας κάρτα.

1. Κατανοήστε τη συμφωνία σας: Πριν κάνετε μεταφορά υπολοίπου, διαβάστε προσεκτικά τη συμφωνία σας. Ελέγξτε το ποσοστό του επιτοκίου και τη χρέωση μεταφοράς υπολοίπου. Να είστε προσεκτικοί με τις διαφημίσεις που υπόσχονται χαμηλά ποσοστά επιτοκίων, καθώς αυτά μπορεί να είναι προσωρινά και να αυξηθούν στο μέλλον.

2. Μεταφέρετε μόνο ό, τι μπορείτε να επιστρέψετε: Μη μεταφέρετε περισσότερο χρήμα από ό, τι μπορείτε να επιστρέψετε σε λογικό χρονικό διάστημα. Η μεταφορά μπορεί να φανεί μια γρήγορη λύση, αλλά αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα, τότε θα καταλήξετε να οφείλετε περισσότερα χρήματα στην

Δωρεάν πιστωτικές κάρτες: Οδηγός αγορών

Αν αναζητάτε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα και να αυξήσετε την οικονομία σας, οι δωρεάν πιστωτικές κάρτες μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτός ο οδηγός αγορών θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δωρεάν πιστωτικές κάρτες και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά τους.

Πρώτα από όλα, οι δωρεάν πιστωτικές κάρτες είναι ακριβώς όπως φαίνονται – πιστωτικές κάρτες που δεν έχουν ετήσια χρέωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πληρώσετε κάποιο ποσό για να κρατήσετε την κάρτα σας ενεργή και μπορείτε να την χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για περισσότερα κόστη.

Μια από τις βασικές επιλογές που πρέπει να κάνετε όταν αναζητάτε μια δωρεάν πιστωτική κάρτα είναι να εξετάσετε το επιτόκιο που προσφέρεται. Πολλές φορές, οι δωρεάν πιστωτικές κάρτες δεν προσφέρουν τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά, αλλά εξακολουθούν να είναι μια λογική επιλογή. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε το αν υπάρχουν κάποιες επιπλέον προσφορές, όπως προνόμια ανταμοιβής ή χαμηλά τέλη για τη χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.

Οι δωρεάν πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλ

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου

1

Όταν πρόκειται να επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε προσεκτικά τις επιλογές σας. Οι πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας σε μια κάρτα με χαμηλότερο επιτόκιο, αλλά η επιλογή λάθος κάρτας μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα χρέη.

Πρώτα απ’ όλα, αξιολογήστε το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της κάθε κάρτας. Θέλετε να βρείτε μια κάρτα με χαμηλό επιτόκιο που θα σας επιτρέψει να πληρώσετε το υπόλοιπο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ορισμένες κάρτες μπορεί να έχουν χαμηλό επιτόκιο για μερικούς μήνες, αλλά να αυξηθεί στη συνέχεια.

2

Δεύτερον, δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές επιβραβεύσεων ή αερομίλια. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου προσφέρουν επιβραβεύσεις, όπως μετρητά πίσω, πόντους ανταμοιβής ή μίλια αεροπορικών εταιρειών. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά την κάρτα σας, αυτές οι προσφορές επιβράβευσης μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ακόμη περισσότερο.

Τέλος, ελέγξτε τα τέλη και τις χρεώσεις για την κάθε κάρτα. Υπάρχουν πιστωτικέ

Αυτές είναι οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες χωρίς μεταφορά υπολοίπου

Η αναζήτηση της καλύτερης πιστωτικής κάρτας χωρίς μεταφορά υπολοίπου μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές καλές επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε το χρέος σας.

Η πιστωτική κάρτα Citi Simplicity είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν μια πιστωτική κάρτα χωρίς μεταφορά υπολοίπου. Προσφέρει μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 18 μήνες και δεν χρεώνει τέλη αργοπορίας ή υπερβολικά τέλη.

Η Discover it Balance Transfer είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Προσφέρει μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 18 μήνες και έχει χαμηλά τέλη μεταφοράς υπολοίπου. Επιπλέον, προσφέρει cashback σε κατηγορίες αγορών που αλλάζουν κάθε τρίμηνο.

Αν ψάχνετε για μια πιστωτική κάρτα με μακροπρόθεσμα οφέλη, τότε η Chase Freedom Unlimited είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 15 μήνες και προσφέρει cashback 1,5% σε όλες τις αγορές σας. Επιπλέον, δεν χρεώνει ετήσια προμήθεια.

Για να βρείτε την καλύτερη πιστωτική κάρτα χωρίς μεταφορά υπολοίπου για εσάς, θα πρέπει να εξετάσετε τις ανάγκες και τις συνήθειες σας. Αναζητήστε τις πιστωτικές κάρτες που προσ

Δωρεάν πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου: Οδηγός επιλογής

Σκέφτεστε να μεταφέρετε το υπόλοιπο σας από μια πιστωτική κάρτα σε μια άλλη και ψάχνετε για δωρεάν πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη δωρεάν πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου για τις ανάγκες σας.

Πρώτα απ ‘όλα, ας εξηγήσουμε τι είναι μια δωρεάν πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου. Αυτός ο τύπος πιστωτικής κάρτας σας επιτρέπει να μεταφέρετε το υπόλοιπο από μια ή περισσότερες άλλες πιστωτικές κάρτες σε νέα κάρτα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα στο ποσό των τόκων και των τελών που θα πληρώνατε αν συνέχιζατε να χρησιμοποιείτε τις παλιές σας πιστωτικές κάρτες.

Όταν αναζητάτε μια δωρεάν πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου, υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Καταρχάς, πρέπει να εξετάσετε το επιτόκιο που προσφέρει η νέα κάρτα. Θέλετε να βρείτε μια κάρτα με χαμηλό επιτόκιο ή, ακόμα καλύτερα, μια που προσφέρει 0% επιτόκιο για ένα διάστημα;

Επίσης, θα ήταν καλό να εξετάσετε τυχόν τελών μεταφοράς υπολοίπου και άλλα τέλη που μπορεί να συνδέονται με τη χρήση της νέας σας κάρτας. Αν υπάρχουν τέτ

Πώς να αξιοποιήσετε τις πιστωτικές κάρτες αντί για μετρητά

Οι πιστωτικές κάρτες είναι ένα δυνατό εργαλείο για τη διαχείριση του χρήματος σας. Αντί να βασίζεστε στα μετρητά, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πιστωτικές κάρτες για να κερδίσετε ανταμοιβές, να εξοικονομήσετε χρήματα και να βελτιώσετε την πιστοληπτική σας ιστορία.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε τις πιστωτικές κάρτες:

1. Επιλέξτε μια κάρτα με ανταμοιβές: Υπάρχουν πολλές κάρτες που προσφέρουν ανταμοιβές στους κατόχους τους για τις αγορές τους. Μπορεί να είναι σε μορφή μετρητών πίσω, βαθμούς πρόγραμματος επιβράβευσης ή άλλα πλεονεκτήματα. Επιλέξτε μια κάρτα που προσφέρει ανταμοιβές που είναι σημαντικές για εσάς.

2. Πληρώστε το υπόλοιπο σας κάθε μήνα: Παρά το γεγονός ότι μερικές πιστωτικές κάρτες επιτρέπουν στους κατόχους τους να κάνουν μόνο τις ελάχιστες πληρωμές κάθε μήνα, είναι σημαντικό να προσπαθείτε να πληρώνετε το υπόλοιπο σας κάθε μήνα. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώσετε ακόμα περισσότερα επιτόκια από ότι χρειάζεται.

3. Χρησιμοποιήστε την κάρτα για τις καθημερινές σας αγορές: Αντί να βασίζεστε στα μετρητά, χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρ

Καλύτερες πιστωτικές κάρτες χωρίς μεταφορά υπολίπου για το 2021

Οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες χωρίς μεταφορά υπολίπου για το 2021 είναι αυτές που προσφέρουν χαμηλά επιτόκια για μεταφορά υπολίπου και δεν προβλέπουν χρεώσεις μεταφοράς. Επιπλέον, οι καλές πιστωτικές κάρτες πρέπει να προσφέρουν επιβράβευση στον κάτοχό τους, όπως ανταμοιβή σε πόντους για αγορές και δαπάνες.

Μία από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες χωρίς μεταφορά υπολίπου για το 2021 είναι η Citi Double Cash Card. Αυτή η κάρτα προσφέρει 0% επιτόκιο για τους πρώτους 18 μήνες μετά την έγκριση για μεταφορά υπολίπου και δεν χρεώνει χρεώσεις μεταφοράς. Επιπλέον, η Citi Double Cash Card προσφέρει 2% επιβράβευση στις αγορές και τις δαπάνες, 1% κατά την αγορά και 1% κατά την πληρωμή.

Η Chase Freedom Unlimited είναι επίσης μία από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες χωρίς μεταφορά υπολίπου για το 2021. Αυτή η κάρτα προσφέρει 0% επιτόκιο για τους πρώτους 15 μήνες μετά την έγκριση για μεταφορά υπολίπου και δεν χρεώνει χρεώσεις μεταφοράς. Επιπλέον, η Chase Freedom Unlimited προσφέρει 1.5% επιβράβευση σε όλες τις αγορές και τις δαπάνες.

Τέλος, η Discover it Cash Back είναι μία ακόμη καλή πιστωτική κάρτα χωρίς μεταφορά υπολίπου για το 2021. Αυτή η κάρτα προσφέρει 0% επιτόκιο για τους πρώτους 14 μήνες μετά την έγκριση για μεταφορά υπολίπου και δεν χρε

Οδηγός απόκτησης δωρεάν πιστωτικής κάρτας μεταφοράς υπολοίπου

Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να μεταφέρετε χρέη από μία πιστωτική κάρτα σε μία άλλη με μηδενικά ή χαμηλά επιτόκια, η λύση είναι η απόκτηση μιας πιστωτικής κάρτας μεταφοράς υπολοίπου.

Ωστόσο, πολλές φορές η απόκτηση μιας τέτοιας κάρτας μπορεί να είναι δαπανηρή. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να αποκτήσετε μια δωρεάν πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου.

Πρώτα απ’ όλα, ψάξτε για προσφορές από τις τράπεζες σας. Οι τράπεζες συχνά προσφέρουν δωρεάν πιστωτικές κάρτες μεταφοράς υπολοίπου σε νέους πελάτες ή σε εκείνους που έχουν καλή πιστοληπτική ιστορία.

Επιπλέον, αξίζει να εξετάσετε τις προσφορές από διάφορες πιστωτικές κάρτες. Ορισμένες κάρτες μπορεί να προσφέρουν μηδενικά ή χαμηλά επιτόκια για μεταφορά υπολοίπου κατά την εγγραφή σας, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στο μακροπρόθεσμο.

Τέλος, αν δεν μπορείτε να βρείτε δωρεάν πιστωτική κάρτα μεταφοράς υπολοίπου, μπορείτε να εξετάσετε την απόκτηση μιας κάρτας που έχει χαμηλά επιτόκια και να προσπαθήσετε να πληρώσετε το χρέος σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το κόστος των υψηλών επιτοκίων και να αποπληρώσετε το χρέος σας πιο γ

Σχολιάστε