Πώς να επιλέξετε την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές

5/5 - (10 votes)

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές

Η επιλογή της καλύτερης πιστωτικής κάρτας για φοιτητές μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν πολλές επιλογές πιστωτικών καρτών διαθέσιμες στην αγορά, καθένα με διαφορετικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν αποφασίσετε ποια πιστωτική κάρτα είναι η καλύτερη για εσάς.

Καταρχήν, θα πρέπει να εξετάσετε το επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας, καθώς αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώνετε στην κάρτα κάθε μήνα. Πρέπει να επιλέξετε μια κάρτα με χαμηλό επιτόκιο, για να αποφύγετε το πληρωμή υψηλών τόκων.

Επίσης, πρέπει να εξετάσετε τα αναλογικά της κάρτας. Κάποιες πιστωτικές κάρτες μπορεί να προσφέρουν επιβράβευση για τις αγορές σας, όπως cashback ή πόντους επιβράβευσης για τις αγορές σας. Αυτά τα ανταμοιβή μπορεί να βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στο μέλλον.

1

Επιπλέον, πρέπει να εξετάσετε τα όρια πίστωσης της κάρτας. Πολλές φοιτητικές πιστωτικές κάρτες έχουν χαμηλό όριο πίστωσης, το οποίο μπορεί να είναι επιθυμητό γιατί σας βοηθά να ελέγχετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε το χρέος.

Για να επιλέξετε την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές, πρέπε

Συγκρίνοντας τις πιστωτικές κάρτες για φοιτητές: Ποια είναι η καλύτερη;

Όταν πρόκειται για πιστωτικές κάρτες για φοιτητές, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Αλλά ποια είναι η καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές; Συγκρίνοντας τις διαφορετικές πιστωτικές κάρτες, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η πιστωτική κάρτα φοιτητή της Discover. Αυτή η κάρτα προσφέρει 1% cashback σε όλες τις αγορές και έως και 5% cashback σε επιλεγμένες κατηγορίες ανά τρίμηνο. Επιπλέον, δεν υπάρχει ετήσια χρέωση, δεν υπάρχει ποινή για καθυστερημένη πληρωμή στην πρώτη χρέωση, και προσφέρει μια 0% APR εισαγωγική περίοδο έως και 6 μήνες. Αυτή η κάρτα είναι ιδανική για φοιτητές που θέλουν να κερδίσουν κάποια επιστροφή χρημάτων στις αγορές τους.

Η Citi ThankYou Preferred Card for College Students είναι μια άλλη επιλογή που αξίζει να ληφθεί υπόψη. Αυτή η κάρτα προσφέρει 2x ThankYou points σε εστιατόρια και ψώνια σε σούπερ μάρκετ, καθώς και μια 0% APR εισαγωγική περίοδο έως και 7 μήνες. Δεν υπάρχει ετήσια χρέωση για αυτήν την κάρτα, και οι πόντοι ThankYou μπορούν να εξαργυρωθούν για δώρα, αεροπορικά εισιτήρια και άλλα.

Η Journey Student Rewards από την Capital One είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για φοιτητές. Αυτή η κάρτα προσφέρει 1% cashback σε όλες τις αγορές και έως και 1,25% cashback μετά από 5 σερ

Οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές του 2021

Αν είστε φοιτητής, οι πιστωτικές κάρτες μπορεί να μην είναι η πρώτη σκέψη σας. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε να χτίζετε το πιστωτικό σας ιστορικό και να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές του 2021:

1. Discover it® Student Cash Back – Αυτή η κάρτα προσφέρει μια από τις καλύτερες αναλογίες cash back στην αγορά για φοιτητές. Προσφέρει 5% cash back σε επιλεγμένες κατηγορίες κάθε τρίμηνο και 1% σε όλες τις αγορές. Έχει επίσης μηδενικό ποσοστό επιτόκιου για τα πρώτα έξι μήνες.

2. Bank of America® Travel Rewards Credit Card for Students – Αν σκέφτεστε να κάνετε ταξίδια, αυτή η κάρτα είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει 1.5 μίλια ανά δολάριο που δαπανάτε και μπορείτε να εξαργυρώσετε τις μίλιες για να καλύψετε τα έξοδά σας σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και άλλα ταξιδιωτικά έξοδα.

3. Citi® Secured Mastercard® – Αν δεν έχετε καλή πιστωτική ιστορία, αυτή η κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει να την χτίσετε. Χρειάζεται να καταθέσετε ένα εγγυητικό κατάθεση, αλλά αν διαχειριστείτε σωστά την κάρτα σας, μπορείτε να βελτιώσετε το πιστωτικό σας ιστορικό.

4. Journey® Student Rewards from Capital One® – Αυτή η κάρτα προσφέρει 1% cash back σε όλες τις αγορές και 0.25% bonus cash back κάθε μήνα που πληρώνετε το λογα

Πως να βρείτε την ιδανική πιστωτική κάρτα για φοιτητές

Η εύρεση της κατάλληλης πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι μια συναρπαστική διαδικασία για τους φοιτητές, αλλά μπορεί να είναι και μια πολύ σημαντική απόφαση. Αναζητώντας μια πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χρήματα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και να αναπτύξετε μια θετική ιστορία πίστωσης.

Πριν επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω πτυχές:

1. Το επιτόκιο: Το επιτόκιο είναι ο ποσοστό χρέωσης που θα πληρώσετε για τη χρήση της κάρτας. Πρέπει να αναζητήσετε μια κάρτα που προσφέρει χαμηλό επιτόκιο, ώστε να μην σας χρεώνει υπερβολικά όταν δεν μπορείτε να πληρώσετε το υπόλοιπο σας στην πλήρη του.

2. Τα τέλη: Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες χρεώνουν τέλη για τη χρήση τους. Αυτά τα τέλη μπορεί να περιλαμβάνουν ετήσια τέλη, τέλη χρήσης, και ποινές για καθυστερημένες πληρωμές. Πρέπει να εξετάσετε τα τέλη αυτά προσεκτικά πριν επιλέξετε μια κάρτα.

3. Τα προνόμια: Ορισμένες πιστωτικές κάρτες προσφέρουν προνόμια, όπως επιστροφή χρημάτων για συγκεκριμένες αγορές, προνόμια σταξιοδοτήσεις, και προσφορές για νέους κ

Επιλέγοντας την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές: Συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές

2

Για τους φοιτητές, η επιλογή της καλύτερης πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν αποφασίσετε.

Πρώτον, εξετάστε τα επιτόκια. Πολλές πιστωτικές κάρτες για φοιτητές διαθέτουν χαμηλά επιτόκια στην αρχή, αλλά αυτά μπορεί να αυξηθούν στο μέλλον. Συνεπώς, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν υποβάλετε αίτηση.

Δεύτερον, εξετάστε τα ανταποδοτικά προνόμια. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές προσφέρουν ανταμοιβή σε συγκεκριμένες αγορές, όπως σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, και λοιπά. Επομένως, επιλέξτε μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει ανταποδοτικά προνόμια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τρίτον, εξετάστε τα όρια. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές έχουν όριο στο ποσό που μπορείτε να χρεισιμοποιήσετε, ενώ άλλες δεν έχουν καθόλου όριο. Επιλέξτε μια πιστωτική κάρτα με όριο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Τέλος, εξετάστε τα πρόσθετα κόστη. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές επιβάλλουν επιπλέον κόστη, όπως τέλος ανάληψης μετρητών από ATM, τέλος χρήσης στο εξωτερικό και λοιπά.

Η καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές: Πώς να την επιλέξετε

Η πιστωτική κάρτα για φοιτητές μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση των οικονομικών σας στην περίοδο των σπουδών σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή κάρτα για τις ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα επιτόκια, τα τέλη, τα προνόμια και τις ανταμοιβές που προσφέρονται από διάφορες τράπεζες.

Η καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές είναι αυτή που προσφέρει χαμηλά επιτόκια και τέλη, καθώς και πολλά προνόμια. Επιπλέον, η καλή εξυπηρέτηση πελατών και η αξιοπιστία της τράπεζας είναι σημαντικοί παράγοντες.

Πριν επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάρτας. Πρέπει επίσης να εξετάσετε την αξιοπιστία της τράπεζας και τη φήμη της στην αγορά. Τέλος, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον προσωπικό σας τρόπο δαπάνης και να βρείτε κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Συνεπώς, κατά την επιλογή μιας πιστωτικής κάρτας για φοιτητές, θα πρέπει να εξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάρτας, την αξιοπιστία της τράπεζας και τη δυνατότητα πρόσβασης σε προνόμια και ανταμοιβές. Με τη σωστή επιλογή, μια πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει να διαχει

Συμβουλές για την εύρεση της πιο κατάλληλης πιστωτικής κάρτας για φοιτητές

Η επιλογή της κατάλληλης πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση για τους φοιτητές. Αν και οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να βοηθήσουν στην κατανάλωση και τη διαχείριση του χρήματος, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να έχετε καλή κατανόηση των τρόπων με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας. Ορισμένες κάρτες προσφέρουν ανταμοιβές για τις αγορές σας, ενώ άλλες μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερα επιτόκια στις μεταφορές υπολοίπων. Αν είστε φοιτητής και δεν έχετε σταθερό εισόδημα, μπορεί να είναι καλή ιδέα να επιλέξετε μια κάρτα με χαμηλά επιτόκια για να μην επιβαρύνεστε με υψηλά τέλη.

Επίσης, πρέπει να εξετάσετε τα τέλη και τις προμήθειες που συνδέονται με τη χρήση της κάρτας. Ορισμένες κάρτες επιβάλλουν υψηλά τέλη για αναλήψεις μετρητών ή άλλες συναλλαγές, ενώ άλλες μπορεί να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες.

Τέλος, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις δυνατότητες αναλήψεων μετρητών και την αξιοπιστία της εκδότριας τράπεζας. Σιγουρευτείτε ότι η τράπεζα που επιλέγ

Οδηγός αγοράς πιστωτικών καρτών για φοιτητές: Ποιες είναι οι καλύτερες;

Εάν είστε φοιτητής και ψάχνετε για μια πιστωτική κάρτα, τότε σίγουρα θέλετε να βρείτε μια που να σας προσφέρει τα καλύτερα πλεονεκτήματα και ταυτόχρονα να μη σας ξεπερνά στις απαιτούμενες δαπάνες. Η αγορά πιστωτικών καρτών για φοιτητές είναι πλέον πολύ ανταγωνιστική και υπάρχουν πολλές επιλογές, κάθε μία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μια από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές είναι η Discover it Student Cash Back. Αυτή η κάρτα προσφέρει 5% cashback σε διαφορετικές κατηγορίες επιλεγμένων αγορών κάθε τρίμηνο, και 1% cashback σε όλες τις άλλες αγορές. Επιπλέον, για το πρώτο έτος χρήσης, η Discover it Student Cash Back προσφέρει διπλό cashback, δίνοντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι η Capital One Journey Student Card. Αυτή η κάρτα επιβραβεύει τους φοιτητές με 1% cashback σε όλες τις αγορές, αλλά μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 1,25% cashback εάν πληρώνουν τους λογαριασμούς της κάρτας τους στην ώρα τους. Επιπλέον, η Capital One Journey Student Card δεν έχει ετήσια χρέωση ή περιορισμούς στο cashback.

Τέλος, η Bank of America Cash Rewards Credit Card for Students είναι μια άλλη δυνατή επιλογή. Αυτή η κάρτα προσφέρει 3% cashback σε επιλεγμένες κατηγορίες αγορών (όπως online ψώνια, εστίαση και ταξίδια) και 2% cashback σε αγορές σε πρατήρια βενζίνη

Καλύτερες πιστωτικές κάρτες για φοιτητές: Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Η αναζήτηση για την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές μπορεί να είναι συχνά δύσκολη. Οι φοιτητές που αναζητούν μια πιστωτική κάρτα θέλουν να βρουν κάτι που θα τους βοηθήσει να χτίσουν πίστωση, να έχουν πρόσβαση σε χαμηλότερο επιτόκιο και να έχουν επιβράβευση για τις αγορές τους.

Μια καλή επιλογή για φοιτητές είναι η Discover it Student Cash Back πιστωτική κάρτα. Αυτή η κάρτα προσφέρει πίστωση για τις αγορές σας και επιβραβεύει τον κάτοχό της για τον καλό του βαθμό πίστωσης. Επιπλέον, δεν υπάρχει ετήσια χρέωση για αυτή την κάρτα.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι η Bank of America Travel Rewards for Students κάρτα. Αυτή η κάρτα προσφέρει μίλια αεροπορικών εταιριών για κάθε αγορά που κάνει ο κάτοχός της και δεν υπάρχει διαθέσιμο όριο για τις μίλια που μπορεί να κερδίσει ένας φοιτητής. Επιπλέον, η κάρτα αυτή δεν έχει ετήσια χρέωση και δεν υπάρχουν εξωτερικές συναλλαγματικές χρεώσεις για αγορές που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό.

Τέλος, η Citi Rewards+ Student Card είναι μια άλλη καλή επιλογή για φοιτητές. Αυτή η κάρτα προσφέρει επιβράβευση για τις αγορές σας και δεν υπάρχει ετήσια χρέωση. Επιπλέον, η κάρτα αυτή προσφέρει 10% επιστροφή πόντων ανταμοιβής σε κάθε αγορά σας, μέχρι 100 πόντους ανταμοιβής ανά αγορά.

Κατά την αναζήτ

Επιλέγοντας την καλύτερη πιστωτική κάρτα για φοιτητές: Συμβουλές από ειδικούς

Η επιλογή μιας κατάλληλης πιστωτικής κάρτας για φοιτητές μπορεί να είναι συχνά μια δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για τους φοιτητές. Για να διευκολυνθείτε στη διαδικασία αυτή, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές συμβουλές από ειδικούς σχετικά με την εύρεση της καλύτερης πιστωτικής κάρτας για φοιτητές.

1. Συγκρίνετε τα πλεονεκτήματα και τα επιπλέον κόστη

Η πρώτη συμβουλή μας είναι να συγκρίνετε τα διάφορα πλεονεκτήματα και τα επιπλέον κόστη των πιστωτικών καρτών. Κάθε κάρτα έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα, όπως αεροπορικά μίλια, μετρητά πίσω από αγορές ή επιβραβεύσεις για καλή συμπεριφορά. Επίσης, κάθε κάρτα έχει διαφορετικά επιπλέον κόστη, όπως τόκους, τέλη εκδόσεων και χρεώσεις για καθυστερημένες πληρωμές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ορισμένες πιστωτικές κάρτες δεν απαιτούν ετήσια χρέωση ή προσφέρουν συγχρηματοδότηση για τα βιβλία και τα μαθήματα.

2. Προσέξτε το όριο πίστωσης

Η δεύτερη συμβουλή μας είναι να προσέξετε το όριο πίστωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Το όριο πίστωσης είναι το πο

Σχολιάστε