Οι 7 καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες Μικρών Επιχειρήσεων

5/5 - (10 votes)

Οι 7 καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες Μικρών Επιχειρήσεων

Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, μια πιστωτική κάρτα μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση των οικονομικών τους. Ωστόσο, με τόσες πολλές πιστωτικές κάρτες στην αγορά, είναι δύσκολο να επιλέξετε την κατάλληλη. Γι ‘αυτό, σας παρουσιάζουμε τις 7 καλύτερες πιστωτικές κάρτες για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

1. American Express Blue Business Cash Card: Αυτή η κάρτα προσφέρει 2% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές που χρησιμοποιούνται για τις επιχειρηματικές σας δαπάνες, χωρίς ετήσιο τέλος.

2. Ink Business Preferred Credit Card: Αυτή η κάρτα προσφέρει μεγάλη αξία για τους νέους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με μαξιμαλίνο bonus 100,000 πόντων μετά από $15,000 σε δαπάνες τις πρώτες 3 μήνες και επιπλέον πόντους σε ταξίδια, διαμονή, φαγητό και άλλες αγορές.

3. Capital One Spark Cash for Business: Αυτή η κάρτα προσφέρει 2% μετρητά πίσω σε όλες τις αγορές, ενώ έχει επίσης ένα αξιόλογο bonus κατάθεσης μετρητών μετά από μια ελάχιστη δαπάνη.

4. Chase Ink Business Cash Credit Card: Αυτή η κάρτα προσφέρει μεγάλη αξία για τα ψώνια στα γραφεία που καλύπτουν 5% επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες κατηγορίες. Υπάρχει επίσης ένα bonus εγγραφής.

5. SimplyCash Plus Business Credit Card from American Express: Αυτή η κάρτα προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες κατηγορίες και μηδενικό ετήσιο τέλ

Κάρτες πίστωσης για ΜΕ: Βρείτε την καλύτερη επιλογή

Οι κάρτες πίστωσης μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες στη Μέση Ανατολή που χρειάζονται ευελιξία στις δαπάνες τους. Ωστόσο, με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να βρείτε μια κάρτα πίστωσης με χαμηλό επιτόκιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε υψηλά τόκους και οικονομικές δυσκολίες στο μέλλον. Επίσης, θα ήταν καλό να επιλέξετε μια κάρτα πίστωσης με τακτικές προσφορές και ανταμοιβές, όπως μετρητά πίσω ή σημεία επιβράβευσης, για να αυξήσετε την αξία της κάρτας σας.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κάρτα πίστωσης που να σας προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία στις δαπάνες σας. Για παράδειγμα, αν συχνά ταξιδεύετε, μπορεί να είναι πιο ωφέλιμο να επιλέξετε μια κάρτα πίστωσης που σας προσφέρει επιβράβευση σε αεροπορικά εισιτήρια ή ξενοδοχεία.

Τέλος, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάρτας πίστωσης που επιλέγετε. Διαβάστε προσεκτικά το μικρογραφές για να αποφύγετε τα κρυφά τέλη και τις επιπλέον χρεώσεις. Αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες με την εξόφληση των χρεώσεων σας, ε

Τοπ-7 πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες Μικρών Επιχειρήσεων

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να είναι ένα από τα βασικά εργαλεία στη διαχείριση των χρηματικών σας ροών. Εντούτοις, με τόσες επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω, πώς μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη πιστωτική κάρτα για εσάς και την επιχείρησή σας;

Εδώ είναι οι κορυφαίες 7 πιστωτικές κάρτες που συνιστούνται για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων:

1. Chase Ink Business Preferred: Η κάρτα αυτή προσφέρει εντυπωσιακά σημεία για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, καθώς και μια σειρά από άλλες ευκαιρίες ανταμοιβής. Επιπλέον, παρέχει αξιόλογη προστασία από απάτες.

2. American Express Business Gold Card: Αυτή η κάρτα προσφέρει μεγάλη ποικιλία στις επιλογές ανταμοιβής, ενώ επίσης δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την πίστωση σας σε αρκετές επιλογές κατηγοριών επιχειρήσεων.

3. Capital One Spark Cash for Business: Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να κερδίσετε μετρητά πίσω από κάθε αγορά που κάνετε, χωρίς να υπάρχει όριο για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε.

4. Bank of America Business Advantage Cash Rewards Mastercard: Αυτή η κάρτα παρέχει ανταμοιβή σε μετρητά και έχει χαμηλά επιτόκια, καθώς και δυνατότητα εξισορρόπησης μεταξύ πιστωτικού υπολοίπου και μετρητών πίσω.

5. CitiBusiness/AAdvantage Platinum Select Mastercard: Αυτή η κάρτ

Οδηγός για τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για μικρές επιχειρήσεις

Οι πιστωτικές κάρτες είναι ένα βασικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων. Ωστόσο, επιλέγοντας την κατάλληλη πιστωτική κάρτα για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Γι ‘αυτό, σε αυτόν τον οδηγό, θα δείξουμε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για μικρές επιχειρήσεις.

Η Chase Ink Business Cash℠ προσφέρει 5% επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες κατηγορίες, όπως γραφείο εφοδιασμού και ταξίδια, και 2% επιστροφή χρημάτων στις αγορές καυσίμων και εστίασης. Επιπλέον, προσφέρει μηδενικά τέλη για τις πρώτες 12 μήνες και μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 12 μήνες στις μεταφορές υπολοίπου λογαριασμού.

Η American Express Blue Business Cash™ Card προσφέρει 2% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές, μέχρι $ 50,000 ετησίως. Δεν υπάρχουν τέλη για την κάρτα και προσφέρει μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 12 μήνες.

Η Capital One® Spark® Cash for Business προσφέρει μια μοναδική επιλογή για τις μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν μια απλή κάρτα με μεγάλες ανταμοιβές. Προσφέρει 2% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές και δεν υπάρχουν περιορισμοί για το ποσό που μπορεί να κερδίσει η επιχείρησή σας. Επιπλέον, προσφέρει μηδενικά τέλη για τους πρώτους 12 μήνες και μηδενικό επιτόκιο για τους πρώτους 9 μήνες.

Ξεκινήστε με αυτ

Αναθεωρώντας τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες ΜΕ

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αναζητούν συνήθως μια πιστωτική κάρτα που μπορεί να καλύψει τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Από τη διαχείριση των εξόδων σε καθημερινή βάση, ως την ανανέωση του εξοπλισμού και των προμηθειών τους, μια καλή πιστωτική κάρτα μπορεί να ανακουφίσει τους ιδιοκτήτες από το βάρος των εξόδων τους.

Ωστόσο, με τόσες πολλές πιστωτικές κάρτες στην αγορά, είναι δύσκολο να βρείτε αυτή που θα σας καλύψει καλύτερα. Παρακάτω θα αναφέρουμε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για ιδιοκτήτες ΜΕ.

Η Chase Ink Business Preferred είναι μια επιλογή που αξίζει να ληφθεί υπόψη. Προσφέρει μια μοναδική επιβράβευση 3 φορές τον αριθμό των πόντων για αγορές σε ταξίδια, διαμονή και περιφερειακά κέντρα συναντήσεων. Επιπλέον, η πιστωτική κάρτα προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους ταξιδεύουν συχνά, όπως προστασία ακυρώσεων και αεροπορικά ατυχήματα.

Η American Express Business Gold Card είναι μια άλλη επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Προσφέρει μια επιβράβευση 4 φορές των πόντων για αγορές σε δύο κατηγορίες που επιλέγετε, όπως το γραφείο, ο σταθμός ενέργειας, η διαφήμιση και

Η συνολική λίστα των καλύτερων πιστωτικών καρτών για ΜΕ

Αν αναζητάτε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για εσάς, θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια σειρά από κριτήρια. Καταρχάς, οι πιστωτικές κάρτες πρέπει να έχουν χαμηλά επιτόκια και να παρέχουν ευέλικτους όρους δανεισμού. Δεύτερον, πρέπει να είναι εξοπλισμένες με πολλές ανέσεις και προνόμια, όπως προγράμματα επιβράβευσης και ασφάλειες.

Μια από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για μια μικρή επιχείρηση είναι η Ink Business Preferred℠ Credit Card. Η κάρτα αυτή προσφέρει 100.000 πόντους επιβράβευσης, τα οποία αξίζουν $1.000 σε ταξίδια, αγορές ή αμοιβές. Επιπλέον, η Ink Business Preferred℠ Credit Card προσφέρει χαμηλά επιτόκια, όπως 15,99% – 20,99% μεταβλητό APR, και δεν υπάρχουν χρεώσεις ετήσιων ή επιταγών.

Η Capital One® Spark® Cash for Business είναι μια άλλη καλή επιλογή για μια μικρή επιχείρηση. Αυτή η κάρτα προσφέρει 2% μετρητά πίσω σε κάθε αγορά που κάνετε, χωρίς να υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε. Επιπλέον, η Capital One® Spark® Cash for Business προσφέρει χαμηλά επιτόκια, όπως 20,99% μεταβλητό APR, και δεν υπάρχουν χρεώσεις για το πρώτο έτος.

1

Τέλος, η American Express Blue Business Cash ™ Card είναι μια ακόμα καλή επιλογή για μια μικρή επιχείρηση. Η κάρτα αυτή προσφέρει 2% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές που κάνετε, χωρίς να υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να κερ

Θέσετε την επιχείρησή σας στην καλύτερη θέση με αυτές τις πιστωτικές κάρτες

Αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε τη θέση της επιχείρησής σας; Μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις είναι η χρήση πιστωτικών καρτών. Οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την πίστωση της επιχείρησής σας και να δημιουργήσετε μια θετική ιστορία πίστωσης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να βελτιώσουν τη θέση της επιχείρησής σας. Καταρχάς, οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια θετική ιστορία πίστωσης. Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε την πιστωτική κάρτα σας συνετά και εξοφλείτε το υπόλοιπό σας στη λήξη του κάθε μήνα, η πίστωση της επιχείρησής σας θα βελτιωθεί.

Επιπλέον, οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα το ρευστό σας. Με τη χρήση μιας πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να αγοράζετε τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να τα πληρώσετε αμέσως. Αυτό σας δίνει χρόνο για να καλύψετε τις δαπάνες σας και να διαχειριστείτε καλύτερα το ρευστό σας.

Τέλος, οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να σας προσφέρουν πολλά προνόμια και ανταμοιβές. Μερικές πιστωτικές κάρτες προσφέρουν επιστροφή χρ

Ποιες είναι οι 7 καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες ΜΕ;

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια καλή πιστωτική κάρτα για τις ανάγκες σας. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, πώς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη πιστωτική κάρτα για εσάς και την επιχείρησή σας;

Συγκέντρωσα εδώ τις 7 καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες ΜΕ που μπορεί να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τη ροή των χρημάτων στην επιχείρησή σας.

1. Chase Ink Business Cash

Η Chase Ink Business Cash είναι μια από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες ΜΕ. Προσφέρει 5% επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες κατηγορίες, όπως γραφείο, τυχερά παιχνίδια και προμήθειες επαγγελματικών υλικών, καθώς και 2% επιστροφή χρημάτων σε αγορές βενζίνης και εστιατορίων.

2. American Express Blue Business Cash

Η American Express Blue Business Cash προσφέρει 2% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές και δεν υπάρχουν ετήσια τέλη. Αυτό την καθιστά μια καλή επιλογή για Ιδιοκτήτες ΜΕ που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στη διαχείριση των επιχειρηματικών τους δαπανών.

3. Capital One Spark Cash

Η Capital One Spark Cash προσφέρει 2% μετρητά πίσω σε κάθε αγορά, χωρίς όριο επιστροφής χρημάτων. Επίσης, δεν υπάρχει περίοδος αναβάθμισης για την εν λόγω πιστωτική κάρτα.

4. CitiBusiness / AAdvantage Platinum Select World Mastercard

Η CitiBusiness / AAdvantage Platinum Select World Mastercard

Τα καλύτερα προγράμματα πιστωτικής κάρτας για μικρές επιχειρήσεις

Οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους δραστηριότητες. Ωστόσο, όλες οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι ίδιες και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να επιλέξουν την κατάλληλη κάρτα για τις ανάγκες τους. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα προγράμματα πιστωτικής κάρτας για μικρές επιχειρήσεις.

Το πρώτο πρόγραμμα που αξίζει να αναφερθεί είναι το Chase Ink Business Preferred Credit Card. Αυτή η πιστωτική κάρτα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγάλη επιστροφή χρημάτων σε αγορές ταξιδίων και εστίασης, καθώς και δυνατότητα μεταφοράς πόντων σε επιλεγμένα προγράμματα. Επιπλέον, η κάρτα προσφέρει ασφάλεια για αγορές στο διαδίκτυο και υπηρεσίες παρακολούθησης της πίστωσης.

Το δεύτερο πρόγραμμα που θα συνιστούσαμε είναι η American Express Blue Business Cash Card. Αυτή η κάρτα προσφέρει ένα σταθερό ποσοστό επιστροφής χρημάτων σε καθημερινές αγορές, χωρίς περιορισμούς στην κατηγορία των αγορών. Επιπλέον, προσφέρει ευέλικτες επιλογές πληρωμής και ασφάλεια για αγορές στο διαδίκτυο.

Το τρίτο πρόγραμμα που θα συνιστούσαμε είναι η Capital One Spark Cash for Business. Αυτή η κάρτα προσφέρει μια μεγάλη επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές, χωρίς καμία περιοριστική κ

Λίστα με τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για Ιδιοκτήτες Μικρών Επιχειρήσεων

Αν είστε ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, η επιλογή της κατάλληλης πιστωτικής κάρτας είναι σημαντική για τη διαχείριση του ρευματός της επιχείρησής σας. Το να επιλέξετε την κατάλληλη πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε υψηλά επιτόκια και επιβαρύνσεις, να λάβετε επιβράβευση για τις αγορές σας και να διαχειριστείτε τη ροή του χρήματος σας.

2

Εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων:

1. Chase Ink Business Preferred: Αυτή η κάρτα προσφέρει μια από τις υψηλότερες επιβραβεύσεις στην αγορά, με 3x βαθμούς σε αγορές ταξιδίου, διαμονής, διασκέδασης και άλλες επιλεγμένες κατηγορίες. Επιπλέον, έχει μια ελκυστική επιστροφή χρημάτων για τις αρχικές αγορές.

2. American Express Blue Business Plus: Αυτή η κάρτα προσφέρει μια απλή και δίκαιη επιβράβευση – 2x βαθμούς σε όλες τις αγορές, χωρίς να υπάρχει άνω όριο στους βαθμούς που μπορείτε να κερδίσετε. Επιπλέον, δεν υπάρχει ετήσια χρέωση, κάνοντάς την μια από τις πιο οικονομικές επιλογές στην αγορά.

3. Capital One® Spark® Cash for Business: Αυτή η κάρτα προσφέρει μια επιστροφή 2% σε όλες τις αγορές της επιχείρησής σας, καθώς και μια μεγάλη επιστροφή για τις αρχικές αγορές. Επιπλέον, δεν υπάρχει συνδεδεμέ

Σχολιάστε